Mini camping Foto's Tarieven Beschikbaarheid

Mini Camping Bergerhof Slapen

Kamperen in Sevenum, Noord Limburg

Camping Bergerhof

Kleinschalig overnachten in Sevenum


Onze minicamping heeft 15 kampeerplaatsen die lekker landelijk en rustig gelegen zijn in het buitengebied van Sevenum. De omgeving is zeer bosrijk. De kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline, skelters en grote zandbak met klimtoestel. Er is een dierenweide met twee varkentjes en kippen. Absolute topper is het fijne omheinde buitenzwembad met zonterras. Deze is geopend in juni / juli / augustus.

Met de gratis wifi kun je het thuisfront laten weten dan kamperen in Limburg echt top is. In de avond is een kampvuur toegestaan om lekker met een zak marshmallows de dag op de camping lekker af te sluiten.

Buiten de minicamping kun je ook verblijven in een van de vakantieverblijven in de historische boerderij de 'Bergerhof'. 

Vanaf de camping kun je gelijk starten met een wandelen of fietsen. Voor fietshuur kun je terecht op onze camping, we regelen het graag voor je. Misschien kies je voor deze camping omdat je een bezoek wilt brengen aan attractiepark Toverland. Andere leuke uitstapjes met kinderen zijn Mystery Mind in Horst, Roefen Mart in Grubbenvorst of Irrland net over de grens bij Kevelaer. Wil je een dag ontspannen breng dan een bezoek aan het thermaal bad in Arcen. In Arcen zijn nog veel meer leuke bezienswaardigheden zoals de kasteeltuinen, graanbranderij de IJsvogel en de Hertog Jan brouwerij. In de omgeving van de camping kun je ook heerlijk uit eten; van een pannenkoekenhuis, tot Argentijn en een ijsboerderij. Voor meer informatie over fiets- en wandelroutes en wat te doen in de omgeving klik je hier


Er zijn momenteel geen foto's beschikbaar van het sanitair. We gaan in het voorjaar van 2024 ons sanitair geheel vernieuwen. We hebben 2 afwasplaatsen, 2 douches waarvan 1 met een grotere cabine, 2 toiletten, 3 wasbakken waarvan 1 in een privé ruimte. 

Tarieven

Tarieven Camping :   

Kampeerplaats per nacht laagseizoen   : € 23.-
1-2 personen, tent/caravan/camper,  
auto/motor, met/zonder elektra (6 ampère)
 * kampeerplekken zijn ongeveer 9 meter breed
Kampeerplaats per nacht hoogseizoen      : € 24,50
Extra persoon:€  5,00
Kinderen (0-18 jaar):€  3,50
Bijzettent:€ 2,50
Dagbezoekers :€ 1,50
Huisdier:€ 1,50
  
Algemene kosten p.p.p.n.:€ 1,70
(toeristenbelasting / milieuheffing)

* Korting van 1,50 bij SVR / CKE / ACSI. Wil je hiervoor in aanmerking komen graag je clubcard- of lidmaatschapnr vermelden
bij opmerkingen bij boeken via www.bergerhofslapen.nl/reserveren
   
Wij bieden geen seizoensplekken. Gezien we een kleinschalige camping zijn bieden we geen plek voor vrienden- / familieweekenden. De maximale groepsgrootte is 4 campingplaatsen. Het plaatsen van gezamenlijke tenten / partytenten ect is niet toegestaan.