Mini camping Foto's Tarieven Beschikbaarheid

Mini Camping Bergerhof Slapen

Kamperen in Sevenum, Noord Limburg

Camping Bergerhof

Sfeervol overnachten in Sevenum

Zoek je een leuke kampeerplek om de omgeving van Sevenum te leren kennen! Je kampeert hier op het veld achter de historische boerderij of kies een van de vakantieappartementen. Het is hier heerlijk groen en rustig, er is een buitenzwembad en allerlei speeltoestellen voor de kinderen.

Onze minicamping heeft 15 kampeerplaatsen die lekker landelijk en rustig gelegen zijn in het buitengebied van Sevenum. De omgeving is zeer bosrijk. De kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline, bij de speeltoestellen, de dierenweide of het speelveld. Absolute topper is het fijne omheinde buitenzwembad met zonterras. 

Met de gratis wifi kun je het thuisfront laten weten dan kamperen in Limburg echt top is. Op naar de vuurkorven met een zak marshmallows om deze dag op de camping lekker af te sluiten.

Buiten de minicamping kun je ook verblijven in een van de vakantieverblijven in de historische boerderij de 'Bergerhof'. Er is ook een luxe vakantieverblijf gerealiseerd in een van de bijgebouwen.

Vanaf de camping kun je gelijk starten met een wandelen of fietsen. Voor fietshuur kun je terecht op onze camping, we regelen het graag voor je. Misschien kies je voor deze camping omdat je een bezoek wilt brengen aan attractiepark Toverland. Via een wandelpad door het bos bereik je de ingang van het attractiepark in een kwartiertje, handig! Andere leuke uitstapjes met kinderen zijn Aardbeienland in Horst, Mattel Play in Sevenum of Irrland net over de grens bij Kevelaer. Wil je een dag ontspannen breng dan een bezoek aan het thermaal bad in Arcen. In Arcen zijn nog veel meer leuke bezienswaardigheden zoals de kasteeltuinen, graanbranderij de IJsvogel en de Hertog Jan brouwerij. In de omgeving van de camping kun je ook heerlijk uit eten; van een pannenkoekenhuis, tot Argentijn en een ijsboerderij. Voor meer informatie over fiets- en wandelroutes en wat te doen in de omgeving klik je hier


Tarieven

Tarieven Camping :   

Kampeerplaats per nacht laagseizoen:€ 23,00
1-2 personen, tent/caravan/camper,  
auto/motor, met/zonder elektra (6 ampère)
 * kampeerplekken zijn ongeveer 9 meter breed
Kampeerplaats per nacht hoogseizoen      : € 24,50
Extra persoon:€  5,00
Kinderen ( van 2 tot 12 jaar baby's zijn gratis ):€  3,50
Bijzettent:€ 2,50
Dagbezoekers :€ 1,50
Huisdier:€ 1,50
  
Algemene kosten p.p.p.n.:€ 1,70
(toeristenbelasting / milieuheffing)

* Korting van 1,50 bij SVR / CKE / ACSI. Wil je hiervoor in aanmerking komen graag je clubcard- of lidmaatschapnr vermelden bij opmerkingen bij boeken via www.bergerhofslapen.nl/reserveren
   
Wij bieden geen seizoensplekken.